Szerző: Ady Krisztián

2004. október 20. 15:12

Új hangszórókészlet és webkamerák a Creative kínálatában

A Creative bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz új háromrészes hangszórókészlete, valamint új webkamerái. Az I-Trigue termékcsalád új tagja, a 3400-as hangszórókészlet elsősorban a szatellitek különleges dizájnjával hívja fel magára a figyelmet, melyek gömbölyű vonalai a konkurens Altec Lansing és a Klipsch PC-s hangszórókészleteit is jellemzik.

[HWSW] A Creative bejelentette, hogy hamarosan kapható lesz új háromrészes hangszórókészlete, valamint új webkamerái. Az I-Trigue termékcsalád új tagja, a 3400-as hangszórókészlet elsősorban a szatellitek különleges dizájnjával hívja fel magára a figyelmet, melyek gömbölyű vonalai a konkurens Altec Lansing és a Klipsch PC-s hangszórókészleteit is jellemzik.

A szatelitsugárzók összesen hat mikrosugárzót tartalmaznak, melyek lefedik a közép illetve magas hangtartományt is, a mélyhangok megszólaltatásáért pedig a különálló mélysugárzó felel. A vezetékes távirányítón elhelyezett kiegészítő vonalbemenet olyan hordozható eszközök csatlakoztatását is támogatja, mint például digitális audiolejátszók.

Az új hangszórókészlet mellett négy új webkamerát is bemutatott a Creative. A WebCam Live! álló és mozgókép közvetítésére is alkalmas, felbontása 640 x 480 pixel. A kép felbontását szoftveres nagyítással akár 1024x768-as felbontásig is finomíthatjuk. A webkamerához különálló mikrofon is tartozik. A WebCam Instant kamera a belépő szintet képviseli a cég termékportfóliójában, a készülék CMOS érzékelője 352 x 288 pixeles képek rögzítésére képes. A készülékeket USB-csatlakozó segítségével köthetjük a számítógéphez.

A Creative WebCam Vista szintén csupán 352 x 288-as felbontásra képes, azonban automata rendszerrel korrigálja a színegyensúlyt és a kép egyéb paramétereit. A mellékelt szoftver lehetővé teszi a videorögzítést is.

A csúcskategóriát képviselő WebCam Live! Pro kamera USB 2.0-ás csatlakozáson keresztül továbbítja a VGA, 640 x 480 pixeles felbontású szenzor képét. A készletnek szintén tartozéka egy különálló mikrofon. A Creative a WebCam Center szoftvert is mellékeli ehhez a webkamerájához, mely mozgásérzékelést, távfelügyelet, időcsúsztatásos videofelvételt, valamint arckövetést nyújt a felhasználóknak.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról