Szerző: Ady Krisztián

2004. október 18. 13:29

Olcsóbb, rádiós változatban is piacra dobja DiNovo billentyűzetét a Logitech

[Clubic.com] A Logitech a hónap végén új billentyűzet-egér kombinációval örvendezteti meg a DiNovo billentyűzetekre szemet vető felhasználókat, olcsóbb, Bluetooth helyett rádiófrekvenciás megoldással ellátott változatban is piacra dobja különleges termékét. A DiNovo család új tagja, a DiNovo Cordless Desktop együttes továbbra is vezeték nélkül csatlakozik a számítógépükhöz.

A különálló, távirányítóként is használható számbillentyűről felismerhető DiNovo termékek korábban Bluetooth technológia segítségével csatlakoztak a felhasználó számítógépéhez, azonban ez a vezeték nélküli megoldás meglehetősen drágává tette -- a Bluetooth-os változat körülbelül 60 ezer forintos áron került piacra hazánkban -- a Logitech összeállítását. A rádiós változat ennél jóval olcsóbban kerül piacra Európában, körülbelül 160 eurót, azaz 40 ezer forintnak megfelelő összeget kérnek majd el érte.

A számbillentyűket is tartalmazó MediaPad LCD-kijelzőjén keresztül különböző számítógépről érkező információkat is képes megjeleníteni, legyen az például egy ICQ üzenetküldő alkalmazáson keresztül kapott üzenet, vagy egyéb fontos információ. A billentyűzetet, a MediaPadet és az egeret két-két ceruzaelem látja el energiával.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról