:

Szerző: Budai Péter

2004. október 18. 13:22

Az Amazon már tudja, mikor jelenik meg a Mac OS X 10.4 "Tiger" ?

[BetaNews] Az Amazon.com termékleírása a Mac OS X 10.4-ről úgy tájékoztat, hogy az Apple új operációs rendszere 2005 március 31-től lesz elérhető. Az Amazon már korábban is kiszivárogtatott egyes adatokat a megjelenés előtt álló szoftverekről, így például a Microsoft Windows XP kiadási dátumáról és áráról, valamint a Microsoft Office 2003-ról. Az is lehetséges, hogy a dátum megjelölésére ez esetben csak amiatt volt szükség, hogy az előrendelések felvétele megkezdődhessen. Az első hírek a Tigerről 2003 júniusában kerültek nyilvánosságra; megjelenésekor több mint 150 új funkció lesz benne elérhető.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:52

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.