Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Új SQL Server 2005 előzetes jelent meg

Budai Péter, 2004. október 18. 12:22
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[HWSW] A Microsoft hétfőn bejelentette, hogy az SQL Server 2005 következő bétaváltozata a jövő év első negyedévében várható, a soronkövetkező CTP (Community Technical Preview) azonban már péntek óta elérhető. A szoftveróriás egyre gyakrabban fog köztes tesztverziókat kiadni a béták megjelenése közti időszakokban, ahogy ez a Visual Studio 2005 kapcsán is látható, aminek legfrissebb CTP-je szeptember óta hozzáférhető.

Az SQL Server 2005 "Yukon" végleges megjelenésére még 2005 nyaráig kell várni. A CTP a Microsoft Betaplace oldalán igyényelhető, valamint az MSDN Universal előfizetők várhatóan két héten belül le is tölthetik azt. A Microsoft folyamatosan fejleszti saját alkalmazásait az új SQL Server köré, beleértve SAP-implementációját és dokumentumkezelő rendszerét. Összesen több mint harminc alkalmazás adatbázisszervereként lesz felhasználva a technológia, mielőtt kiadására sor kerül.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!