Szerző: Budai Péter

2004. október 18. 12:22

Új SQL Server 2005 előzetes jelent meg

[HWSW] A Microsoft hétfőn bejelentette, hogy az SQL Server 2005 következő bétaváltozata a jövő év első negyedévében várható, a soronkövetkező CTP (Community Technical Preview) azonban már péntek óta elérhető. A szoftveróriás egyre gyakrabban fog köztes tesztverziókat kiadni a béták megjelenése közti időszakokban, ahogy ez a Visual Studio 2005 kapcsán is látható, aminek legfrissebb CTP-je szeptember óta hozzáférhető.

Az SQL Server 2005 "Yukon" végleges megjelenésére még 2005 nyaráig kell várni. A CTP a Microsoft Betaplace oldalán igyényelhető, valamint az MSDN Universal előfizetők várhatóan két héten belül le is tölthetik azt. A Microsoft folyamatosan fejleszti saját alkalmazásait az új SQL Server köré, beleértve SAP-implementációját és dokumentumkezelő rendszerét. Összesen több mint harminc alkalmazás adatbázisszervereként lesz felhasználva a technológia, mielőtt kiadására sor kerül.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

AKROBATA

5

Elrajtolt az Adobe AI asszisztense

2024. április 17. 12:40

Előfizetéses modellben használható az AI Assistant, ami a cég PDF-szerkesztőjébe és olvasójába épül be.