Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Az Epson irodát nyit Magyarországon

Bodnár Ádám, 2004. október 15. 15:14
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
Az Epson Deutschland ma bejelentette, hogy Budapesten megnyitja új irodáját és egyben bemutatótermét. A PC-piac fejlődése, a digitális fényképezőgépek robbanásszerű terjedése és a tintasugaras nyomtatók piacán tapasztalható verseny miatt az Epson szélesíteni kívánja termékpalettáját annak érdekében, hogy a márkanév egyet jelentsen a fényképezés fogalmával. Ennek az üzleti szemléletnek, valamint a kelet-európai fotópiac növekvő lehetőségeinek köszönhetően az Epson úgy döntött, hogy bővíti jelenlétét a régióban és megerősíti pozícióját a színes lézer- és fotónyomtató szegmensben.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.