Szerző: Ady Krisztián

2004. október 15. 11:31

Letölthető az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomag új verziója

Megjelent és helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyáihoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok új verziója. Szerverünkön a Catalyst Control Center nélküli , 26 Mbyte-os csomagot tettük elérhetővé.

Megjelent és helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyáihoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok új verziója. Szerverünkön a Catalyst Control Center nélküli, 26 Mbyte-os csomagot tettük elérhetővé.

Az új, 4.10-es verzió javítja a XIII, Far Cry v1.2, IL2 Forgotten Battles, Indiana Jones and the Emperors Tomb, PainKiller, Serious Sam SE, Star Wars: Knights of the Old Republic, Tabula Rasa, Tony Hawk 4 játékok alatt tapasztalt problémákat, valamint egyéb hibákat is orvosol.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról