Szerző: Ady Krisztián

2004. október 15. 11:31

Letölthető az ATI Radeon videokártyákhoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomag új verziója

Megjelent és helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyáihoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok új verziója. Szerverünkön a Catalyst Control Center nélküli , 26 Mbyte-os csomagot tettük elérhetővé.

Megjelent és helyből, FTP-szerverünkről is letölthető az ATI Radeon videokártyáihoz készült Catalyst meghajtóprogram-csomagok új verziója. Szerverünkön a Catalyst Control Center nélküli, 26 Mbyte-os csomagot tettük elérhetővé.

Az új, 4.10-es verzió javítja a XIII, Far Cry v1.2, IL2 Forgotten Battles, Indiana Jones and the Emperors Tomb, PainKiller, Serious Sam SE, Star Wars: Knights of the Old Republic, Tabula Rasa, Tony Hawk 4 játékok alatt tapasztalt problémákat, valamint egyéb hibákat is orvosol.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 20. 02:34

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.