:

Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. október 14. 18:59

Ausztriában erősít a Tele2

Ausztriában a második legnagyobb távközlési szolgáltatóvá nőheti ki magát a Tele2, ha befejeződik az osztrák UTA távközlési vállalat felvásárlása. Az akvizíciót ma jelentette be közleményében a Tele2. A felvásárlással nem csak a telefonpiacon, de az ADSL és VOIP szegmensben is előrébb rukkolhat a svéd székhelyű multi: az UTA és a Tele2 együttesen birtokolja ugyanis a hozzáférés-piac 60 százalékát.

[HWSW] Ausztriában a második legnagyobb távközlési szolgáltatóvá nőheti ki magát a Tele2, ha befejeződik az osztrák UTA távközlési vállalat felvásárlása. Az akvizíciót ma jelentette be közleményében a Tele2. A felvásárlással nem csak a telefonpiacon, de az ADSL és VOIP szegmensben is előrébb rukkolhat a svéd székhelyű multi: az UTA és a Tele2 együttesen birtokolja ugyanis a hozzáférés-piac 60 százalékát. Az UTA révén a Tele2 Ausztriában már nem csak virtuális szolgáltatóként működik majd, hiszen a felvásárolt vállalatnak saját távközlési hálózata is van.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:46

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.