Szerző: roberto

2004. október 13. 22:48

Megjelent a KDE grafikus munkakörnyezet 3.3.1-es kiadása

A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE grafikus

[HWSW] A KDE Projekt tegnap bejelentette a KDE grafikus munkakörnyezet 3.3.1-es kiadását. A friss verzió az augusztusban megjelent 3.3-as változatban talált hibák javításait, köztük a Konqueror integrált webböngésző számos problémáját orvosló kódot tartalmazza, említésre méltó funkcionális újdonság azonban csak egy akad, a környezet Quanta nevű webfejlesztő eszközének WYSIWYG üzemmódja; a változások részletes listája a kde.org-on olvasható. A húsz csomagból álló munkakörnyezet, illetve a hozzá tartozó fejlesztői és felhasználói programok jelentős része ötven nyelven érhető el, a teljes forráskód, valamint a Fedora Core 2, a Conectiva és SuSE Linux disztribúciókra fordított bináris csomagok pedig a KDE letöltőoldaláról szerezhetők be.

2021. október 25-én 8 alkalmas, 24 órás online képzést indít a HWSW, mely a világ legnagyobb felhős platformjába nyújt alapos bevezetést, gyakorlatorientált keretek kötött.

a címlapról

Hirdetés

Ráléptünk a gázra!

2021. október 20. 03:21

Dübörög a HWSW free! meetupsorozat, novemberben modern webfejlesztés és CI/CD témákkal jövünk, de indulnak új online képzéseink is, melyek az AWS, a Kubernetes security, és a microservice architektúra alapjaiba nyújtanak betekintést.