Szerző: Bodnár Ádám

2004. szeptember 24. 09:30

Az eTel Csoport felvásárolta az osztrák comquest vállalatot

[Vision] Az eTel Csoport felvásárolta a comquest communication services GmbH nevű osztrák távközlési vállalatot. Az akvizícióval egy jelentős ügyfélkörrel és kompetens munkatársakkal rendelkező vállalatot integrálunk -- mondta Dr. Achim Kaspar, az eTel Austria AG vezérigazgatója hozzátéve, hogy mindez újabb lépés a pozitív növekedés szempontjából, valamint egy sor olyan szinergia megteremtésében, amelyeknek ügyfeleink látják hasznát.

[Vision] Az eTel Csoport felvásárolta a comquest communication services GmbH nevű osztrák távközlési vállalatot. "Az akvizícióval egy jelentős ügyfélkörrel és kompetens munkatársakkal rendelkező vállalatot integrálunk" -- mondta Dr. Achim Kaspar, az eTel Austria AG vezérigazgatója hozzátéve, hogy "mindez újabb lépés a pozitív növekedés szempontjából, valamint egy sor olyan szinergia megteremtésében, amelyeknek ügyfeleink látják hasznát."

Az eTel Austria akvizíciók sorozatával vált az osztrák vállalati távközlési szolgáltatói piac második legerősebb vállalatává: a felvásárolt cégek között volt az European Telecom, a Teracom és az MCN. Az osztrák leányvállalat 140 munkatársával 43 200 vállalati ügyfélnek és 78 ezer magán előfizetőnek nyújt szolgáltatásokat. 2003. évi forgalma 71 millió euró volt. "A 2003-ban elért 8 millió eurós forgalmával és 2 ezer vállalati ügyfelével a comquest kiválóan kiegészíti a jelenlegi eTel-ügyfélkört" -- hangsúlyozta Kaspar. A comquest ügyfelinek kiszolgálását a tulajdonosváltás nem érinti.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.