Szerző: Bodnár Ádám

2004. szeptember 23. 09:04

Felgyorsítja a Microsoft Exchange környezetek működését az EMC új megoldása

[Hill and Knowlton] Az EMC Corporation bejelentette egy egyszerű, mégis nagy teljesítményű megoldás megszületését, amelynek segítségével a közepes méretű informatikai szervezetek leszoríthatják költségeiket és megnövelhetik a Microsoft Exchange Serverre épülő e-mail környezetek hatékonyságát. Az új EMC Express Solution for E-Mail az első a kis- és középvállalatoknak szánt EMC Express megoldások sorában, amelyek egy csomagban tartalmazzák a hardvert, szoftvert és szolgáltatásokat.

[Hill and Knowlton] Az EMC Corporation bejelentette egy egyszerű, mégis nagy teljesítményű megoldás megszületését, amelynek segítségével a közepes méretű informatikai szervezetek leszoríthatják költségeiket és megnövelhetik a Microsoft Exchange Serverre épülő e-mail környezetek hatékonyságát. Az új "EMC Express Solution for E-Mail" az első a kis- és középvállalatoknak szánt EMC Express megoldások sorában, amelyek egy csomagban tartalmazzák a hardvert, szoftvert és szolgáltatásokat.

Az EMC Express Solution for E-Mail segíthet a néhány száz vagy ezer e-mail felhasználóval rendelkező szervezetek több évnyi elektronikus levelének konszolidálásában és kezelésében egyetlen hálózati tárolórendszer segítségével. A postafiók-korlátok költséghatékony bővítésével növekszik a végfelhasználók termelékenysége, miközben a Microsoft Exchange Server tárolás teljes élettartamra vetített összköltsége akár 30 százalékkal is mérsékelhető.

"Az EMC Express Solution for E-Mail használatával a közepes méretű szervezetek maximalizálhatják a Microsoft Exchange Server előnyeit azáltal, hogy a legmagasabb szintű rendelkezésre állast és védelmet teszik elérhetővé" -- mondta Kim Akers, a Microsoft Exchange Server marketing-vezetője. "A költségvetés szorításában élő közepes cégek mostantól beépített biztonsági mentési és visszaállítási funkciókkal és korlátlan postafiókokkal rendelkező kész megoldásokat vásárolhatnak az EMC-től és partnereitől."

A megoldás tartalmaz egy EMC CLARiiON tárolórendszert, az EMC Legato EmailXtender Archive Edition szoftvert a felhasználók postafiók-méretének növeléséhez, a régebbi levelek átmozgatásához és tömörítéséhez, az EMC Replication Manager/SE szoftvert, amely automatizálja a CLARiiON-ra épülő replikációkezelést, valamint az EMC Exchange Accelerator szolgáltatást, amely gyors, alacsony kockázatú tárolók tervezését és üzembe helyezését kínálja a vásárlók számára Microsoft Exchange Server környezetekben.

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.