Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Komoly security line-up az idei SYSADMINDAY-en: FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig!

Óriási siker az Opera mobil változata

Bodnár Ádám, 2004. szeptember 20. 16:48
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A norvég Opera Software ma bejelentette, hogy weboldaláról eddig egymillió példányban töltötték le az Opera böngésző mobil változatát. A felhasználók száma azonban ennél lényegesen magasabb lehet, ugyanis a szoftver előre telepítésre kerül számos mobiltelefonra -- pl. Nokia 6600, Nokia N-Gage, Siemens SX1, Sony Ericsson P900 --, illetve nem csak a www.opera.com címről, hanem sok más helyről is letölthető. A mobil Opera egyelőre Symbian OS operációs rendszerre készült el, de küszöbön áll a Windows Mobile platformra írt verzió megjelenése is.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
FPS játékok hackelésétől a hálózati szemfényvesztésen át a COM-Object Hijackingig: Veres-Szentkirályi András (Silent Signal), Balázs Zoli (MRG Effitas), Marosi-Bauer Attila (Hacktivity) és sokan mások. A standupot Felméri tolja.