:

Szerző: Ady Krisztián

2004. szeptember 20. 14:51

Új hangszórókészletek a Creative kínálatában

A Creative bejelentette Inspire termékcsaládja felújított, felfrissített tagjait. Az Inspire T3000 hangszórók 2.1 csatornás hangzást biztosítanak, a szatelithangszórók magassugárzó mellett középsugárzót is tartalmaznak.

A Creative bejelentette Inspire termékcsaládja felújított, felfrissített tagjait. Az Inspire T3000 hangszórók 2.1 csatornás hangzást biztosítanak, a szatelithangszórók magassugárzó mellett középsugárzót is tartalmaznak.

A szett ideális választás lehet zeneélvezethez, állványra vagy falra szerelhető és vezetékes távirányító is jár hozzá, amelyen vonalszintű bemenet, fejhallgatókimenet, valamint hangerő és basszus állítási lehetőség kapott helyet. Egy videojáték-adapter gondoskodik a sztereo televíziókhoz, illetve játékkonzolokhoz való csatlakoztatás zökkenőmentességéről.


Creative Inspire T3000

"Nehéz dolga van az Inspire termékcsaládnak és gyönyörűen teljesít" -- mondta Eoin Leyden, a Creative audiotermékek és hangszórók európai üzleti menedzsere. "A középkategóriában a piacon heves verseny folyik, a kiterjesztett és megújított Inspire családdal felújítjuk a felhasználók felé kínálatunkat, jobb teljesítményt és emelt értéket nyújtva minden téren, a 2.1, 5.1 és 7.1 csatornás megoldások között" -- tette hozzá.

Az Inspire T5900 hangszórói 5.1 csatornás megoldást nyújtanak filmekhez, játékokhoz, valamint zenéhez, a számítógép mellé. A front szatelitsugárzók kétutas kialakírásúak. Az első centersugárzó vízszintes felépítésű a könnyebb elhelyezés érdekében és extra teljesítményt nyújt az erőteljesebb hanghatásokhoz filmek és játékok esetén. A mélysugárzón természetesen reflexnyílás is helyet kapott. A szettet PC-n kívül más jelforrásokkal is lehet használni, a beépített CMSS funkció segítségével pedig négycsatornás műsorforrás esetén is 5.1 csatornás hangzást élvezhetünk.

A nyolccsatornás hangkártyákat az Inspire T7900 hangszórókészlet szolgálhatja ki. Az első szatelitsugárzók ennél a terméknél is kétutas kialakításúak, az első centersugárzó pedig extra erősítőt kapott a párbeszédek és effektek hanghatásainak javítása érdekében, míg vízszintes kialakítása lehetővé teszi házimozi rendszerben történő optimális elhelyezést.

A legjobb ár/teljesítmény arányt vélhetően az Inspire P5800 hangszórók nyújtják. Az első centersugárzó extra teljesítményű és vízszintes kialakítású. A vonalszintű bemenet lehetővé teszi a hangszórók játékkonzolokkal és házimozi rendszerekkel történő használatát is, míg a vezetékes távirányító hangerő és basszusszabályzója mellett fejhallgatókimenetet is tartalmaz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 01:00

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.