Szerző: Ady Krisztián

2004. szeptember 9. 12:21

Már az interneten keresztül rendelt virágot is kifizethetjük mobiltelefonunkkal

A Viragneked.hu virágküldő szolgáltatását a T-Mobile ügyfelei május óta WAP-on keresztül is igénybe vehetik, sőt, a megrendelt csokrokat mobiltelefonjuk segítségével fizethetik ki. Szeptembertől a mobiltelefonos vásárlás abban az esetben is elérhető lesz a

A Viragneked.hu virágküldő szolgáltatását a T-Mobile ügyfelei május óta WAP-on keresztül is igénybe vehetik, sőt, a megrendelt csokrokat mobiltelefonjuk segítségével fizethetik ki. Szeptembertől a mobiltelefonos vásárlás abban az esetben is elérhető lesz a T-Mobile előfizetői számára, ha a csokrokat a korábban megszokott módon, interneten keresztül választják ki.

A mindennapokban a mobiltelefon olyannyira elterjedt, hogy az emeltdíjas SMS-nek köszönhetően gyakran szolgál különböző világhálón elérhető letölthető digitális tartalmak gyors és egyszerű megvásárlására. A T-Mobile a Viragneked.hu-val együttműködve olyan, Magyarországon egyedülálló újdonságot vezet be, amelynek köszönhetően az interneten kiválasztott és megrendelt csokrok ellenértékét a T-Mobile előfizetői a már kiépült Mobil Vásárlás szolgáltatás segítségével mindössze egy SMS elküldésével, mobiltelefonjukkal egyenlíthetik ki.

A www.viragneked.hu oldalon a regisztrációt követően kiválasztható a legmegfelelőbb csokor, majd a kiszállításhoz szükséges adatok rögzítését követően a fizetési módok közül ezentúl a T-Mobile Mobil Vásárlás is választható. Ebben az esetben a megkezdett tranzakcióról az ügyfél SMS értesítést kap és a vásárlási kód vagy az SMS visszaküldésével megtörténik a fizetés.

A visszaigazolás és tranzakció azonosító szintén rövid szöveges üzenetben érkezik. A csokor díja a havi m-com számlában utólag jelenik meg, vagy az előzetesen feltöltött m-com egyenlegből azonnal levonásra kerül.

Szeptember 15-től a Mobil Vásárlás szolgáltatás keretében (például újsághirdetés, újság előfizetés, mozijegy vásárlás) az előfizetők havonta bruttó 6000, előfizetéses Aranykártyások bruttó 15000, előfizetéses Platinakártyások bruttó 20000 forint erejéig havi m-com számlájuk terhére, utólagos fizetéssel vásárolhatnak. Ezen összegeken felül, valamint Domino kártyásoknak minden esetben az elektronikus úton feltölthető m-com egyenleg áll rendelkezésükre.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról