Szerző: roberto

2004. szeptember 8. 23:44

A Novell kiveszi a részét a kínai linux-szabványok megalkotásából

A legyorsabban növekvő piacok melletti elkötelezettségét

A legyorsabban növekvő piacok melletti elkötelezettségét mutatva a Novell tegnap bejelentette, hogy csatlakozott a kínai kormányzat által tavasszal létrehozott Kínai Linux-szabványosítási Csoporthoz. A Novell helyi képviseletének szakemberei a kínai szabványügyi szervezet linuxos szabványosítási kezdeményezéseit, illetve oktatási törekvéseit fogják segíteni.

A Kínai Linux-szabványosítási Csoportot a Kínai Információs Ipari Minisztérium jóváhagyásával hozták létre áprilisban, a munkacsoport feladata az ország linuxos szabványainak megalkotása és fejlesztése. A kezdeményezés jelentős szerepre tehet szert a gyorsan növekvő kínai Linux-piac formálásában. A Novell jelenleg az egyedüli globális Linux-piaci szereplő, amely formálisan is részt vesz a csoport munkájában.

Dr. Zhang Hongfen, a szabványosítási csoport vezetője a Novell csatlakozása kapcsán elmondta: "a Novell tagsága jelentősen hozzájárul a kínai linuxos szabványok meghatározásához" és a cég "tevékenyen kivette a részét a nemzetközi szoftverszabványok létrehozásából, bőséges tapasztalattal és jó [...] kapcsolatokkal rendelkezik e téren; mindez a munkacsoportunkat segíti majd abban, hogy hatékonyan [...] értesülhessen a legújabb linuxos trendekről".

a címlapról

generatív

0

Jön a Meta saját képgenerátora

2023. december 8. 10:30

A Meta szolgáltatásain keresztül nyilvánosan elérhető képeken képezték ki a cég saját generatív MI-jét.