Szerző: Bodnár Ádám

2004. augusztus 31. 14:07

Új vezető a Sun Microsystems szolgáltatási részlegénél

Hernádi József
Hernádi József
[Lenhardt & Weichinger] A Sun szolgáltatási üzletágának élére új vezetőt nevezett ki Hernádi József személyében, aki 2004 augusztusától Szolgáltatási Üzletág Igazgató beosztásban dolgozik a cégnél.

Hernádi József 1996-ban végzett a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki és Informatikai karán. A diploma megszerzését követően saját tulajdonú cégét vezette, majd 1998-tól az Unisoftware Kft.-nél lesz projektvezető. 2000-től a cég jogutódjánál, a T-Systems Unisoftware Kft.-nél a rendszerintegrációs ágazat vezetője. 2002-től üzletfejlesztési igazgatóként folytatja pályafutását, ahol korábbi feladatai mellett a szakmai stratégia és a cégarculat, valamint a szolgáltatás portfolió kialakításáért és fejlesztéséért is felel, és közreműködik a T-Systems magyarországi integrációjának előkészítésében, valamint a Matávval való stratégiai partnerség kialakításában is.

Hernádi József referenciái között szerepel a Magyar Posta SAP és rendszerfelügyelet, a Matáv CRM és a T-Mobile iratképkezelő rendszer projektjének előkészítése illetve vezetése. A Sun Microsystems magyarországi vállalatánál Hernádi József a szolgáltatási üzletág irányításáért felel majd. Ezen a területen a Sun jelentős fejlődést tervez, ami nagymértékben támaszkodik a cég rohamosan bővülő szoftver-portfoliójára.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról