Szerző: Ady Krisztián

2004. augusztus 30. 15:13:26

Megújult az Axelero Internet weboldala

Augusztus 27-től megújult weboldallal, de változatlan címen várja az érdeklődőket az Axelero Internet . A változások elsősorban az egyszerűbb eligazodást és az online ügyintézést szolgálják. A korábbinál még nagyobb hangsúly került az ügyfelek kiszolgálására, a címlapon ugyanis egy helyen található meg minden online adminisztrációs oldal belépési pontja. Emellett korszerűbb és egységes lett az oldalak megjelenése is: a könnyebb eligazodást számos kép és ikon segíti.

Augusztus 27-től megújult weboldallal, de változatlan címen várja az érdeklődőket az Axelero Internet. A változások elsősorban az egyszerűbb eligazodást és az online ügyintézést szolgálják. A korábbinál még nagyobb hangsúly került az ügyfelek kiszolgálására, a címlapon ugyanis egy helyen található meg minden online adminisztrációs oldal belépési pontja. Emellett korszerűbb és egységes lett az oldalak megjelenése is: a könnyebb eligazodást számos kép és ikon segíti.

Az oldal eddigi mátrix-szerű elrendezése helyett mostantól az érdeklődési köröknek megfelelő csatornák várják a látogatókat, egyszerűsítve az eligazodást az információ-rengetegben. A tájékozódást segítő képek és ikonok mellett egységessé vált az oldalak megjelenése is, az Online Áruház lapjai is a többivel megegyező dizájnnal várják az érdeklődőket.

Az Axelero Klub, az online ügyintézés, a netQuick feltöltés, a Honlap csomagok adminisztrációja és az Infoközpont mind elérhetők a címlap "Ügyfeleinknek" dobozából. Az átláthatóbb felépítés a kevésbé gyakorlott internet-felhasználókat segíti abban, hogy könnyebben megtalálhassák az igényeiknek megfelelő szolgáltatást vagy terméket, és lehetőség szerint azt egyszerűen és azonnal, az interneten keresztül igénybe is vehessék.

A termékek között két fő kategóriában -- Otthoni Internet és Üzleti Internet menüpontban -- lehet barangolni. A termékek rövid összefoglalói gyors áttekintést nyújtanak, illetve a táblázatokban könnyen azonosíthatók a termékek technológiájuk, típusuk és sebességük szerint.

Az Axelero legtöbb terméke online is megvásárolható, sőt, egyes szolgáltatások akár azonnal is igénybe vehetők. Az kiválasztott termék oldalán, a "Megrendelem" gombra kattintva a felhasználó biztonságos oldalra kerül.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 22. 02:15

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.