:

Szerző: Bodnár Ádám

2000. május 31. 22:17

Egy kis trükk: GeForce-ból Quadro

Amennyiben ELSA Erazor X, vagy ASUS V6600 videokártyád van, és szeretnéd hatékonyabban kihasználni a kártyádat 3D modellezéshez, eljött a Te időd! Az ELSA Gloria II driverek installálásával komoly sebességnövekedést érhetsz el 3D Studio Max, Maya, Lightwave vagy a Softimage programok alatt. A módszer csak Windows 2000 operációs esetén haszálható. A teendők a következők:

  • Töltsd le a Geforce2Quadro file-t (9,5 MByte)
  • A file-ban található módosított BIOS file-t írd be a kártyába a csomagban található NV5Flash programmal
  • Telepítsd a csomagban található ELSA Gloria II Windows 2000 meghajtóprogramot és kiegészítőket
  • Telepítsd a csomagban található MAXtreme és POWERdraft meghajtókat
  • Kész.

    Figyelem! A fenti módszer működéséért a HWSW semmiféle felelősséget nem vállal! A fenti programokat nem próbáltuk ki, a módosított BIOS file-ok nem hivatalos forrásból származnak! A kártya BIOS-ának hibás frissítése a kártyát működésképtelenné is teheti valamint a garancia elvesztését vonhatja maga után!

    Forrás: Reactor Critical

  • Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

    a címlapról

    Hirdetés

    Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

    2024. április 25. 04:04

    A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.