:

Szerző: Ady Krisztián

2004. augusztus 26. 11:07

A Computer Associates is támogatja a Windows XP második szervizcsomagját

A Computer Associates International az eTrust új funkcióival támogatja az Advanced Security Technologies megoldással ellátott Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagot. A népszerű eTrust biztonságkezelő megoldás új funkciói az SP2 Windows Security Center-rel együttműködve biztosítják a számítógépek naprakész és aktív vírusvédelmét, eközben segítséget adnak a felhasználóknak a

A Computer Associates International az eTrust új funkcióival támogatja az Advanced Security Technologies megoldással ellátott Microsoft Windows XP Service Pack 2 (SP2) szervizcsomagot. A népszerű eTrust biztonságkezelő megoldás új funkciói az SP2 Windows Security Center-rel együttműködve biztosítják a számítógépek naprakész és aktív vírusvédelmét, eközben segítséget adnak a felhasználóknak a Windows tűzfalának optimális konfigurálásához.

Az eTrust Antivirus és a végfelhasználóknak szánt eTrust EZ Antivirus szoftverbe integrált új funkciók egyaránt alkalmasak a CA vállalati, kis- és középvállalkozások végfelhasználóinak magas szintű kiszolgálására.

"A CA és a Microsoft közös erőfeszítésének köszönhetően az ügyfelek teljes mértékben ki tudják aknázni a Windows XP SP2 előnyeit" -- nyilatkozta Toby Weiss, a CA eTrust Security Management Solutions senior elnökhelyettese. "A vállalati eTrust Antivirus és az egyéni eTrust EZ Antivirus megoldás a Windows natív biztonsági funkcióival együttműködve garantálja a komplett és naprakész vírus-információkat, emellett támogatja a biztonsági mechanizmusok megfelelő konfigurálását és maximális védelmet nyújt a rosszindulatú programokkal és a hálózat-alapú veszélyekkel szemben."

Az Advanced Security Technologies képességű SP2 szervizcsomag tartalmazza a Microsoft legfrissebb biztonsági javításait és fejlesztéseit a Windows XP operációs rendszer felhasználói számára. Segítségével magasabb szinten konfigurálható az alapértelmezett biztonság, emellett képes automatikusan elvégezni az új biztonsági funkciók telepítését, amelyekkel magasabb szintű védelem biztosítható a számítógépre leselkedő támadásokkal, vírusokkal és egyéb biztonsági veszélyekkel szemben.

"A Microsoft örömmel működik együtt a CA-val, amelynek eredményeként a felhasználók még magasabb szintű biztonságban részesülhetnek" -- mondta Neil Charney, a Microsoft Windows termék menedzselési igazgatója. "A Windows Security Center funkcióval automatikusan ellenőrizhető a biztonsági funkcionalitás alapvető állapota. Egyszóval, a CA által nyújtott támogatás fontos lépés annak érdekében, hogy a felhasználók a legfrissebb biztonsági képességekkel és frissítésekkel rendelkezzenek."

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 07:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.