Szerző: Budai Péter

2004. augusztus 25. 09:33

A Real eladta egymilliomodik félárú zeneszámát

A RealNetworks bejelentette, hogy a félárú zeneértékesítés egy héttel ezelőtti megkezdése óta 1 millióan vásároltak zenét a vállalat portáljáról. A Real az Apple 99 centjénél jóval kedvezőbb, 49 centes árat határozott meg az online elérhető számok letöltésére, amivel egyben Harmony elnevezésű technológiáját is népszerűsíti. A Harmony

A RealNetworks bejelentette, hogy a félárú zeneértékesítés egy héttel ezelőtti megkezdése óta 1 millióan vásároltak zenét a vállalat portáljáról. A Real az Apple 99 centjénél jóval kedvezőbb, 49 centes árat határozott meg az online elérhető számok letöltésére, amivel egyben Harmony elnevezésű technológiáját is népszerűsíti. A Harmony segítségével több mint 70 digitális médialejátszó készüléken hallgathatjuk meg letöltött zenéinket, beleértve az Apple iPodot is.

Az Apple ugyanakkor úgy véli, hogy a Real "hackertaktikát és etikát" alkalmaz, és az iPod jövőbeli szoftverfrissítései már meg fogják gátolni a Harmony használatát az Apple lejátszóin.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról