Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Több mint hárommillió forint az összdíjazás a WCG magyarországi selejtezőjében

Bodnár Ádám, 2004. augusztus 16. 09:08
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[IDG] Újabb nyeremények kerültek fel a hivatalos World Cyber Games kategóriák alá, illetve változás történt a fun kategóriákban. A szervezők közölték, hogy a Doom 3 késői magyar megjelenése miatt a Quake 3 Arena 1vs1 kerül a díjazott kategóriák közé. Lesznek hivatalos Doom 3 szerverek a rendezvény alatt, de csak díjazás nélküli játékra. A Quake 3 Arena kategória díjazásának feltétele a minimum 32 fős nevezés.

[IDG] Újabb nyeremények kerültek fel a hivatalos World Cyber Games kategóriák alá, illetve változás történt a "fun" kategóriákban. A szervezők közölték, hogy a Doom 3 késői magyar megjelenése miatt a Quake 3 Arena 1vs1 kerül a díjazott kategóriák közé. Lesznek hivatalos Doom 3 szerverek a rendezvény alatt, de csak díjazás nélküli játékra. A Quake 3 Arena kategória díjazásának feltétele a minimum 32 fős nevezés.

A rendezvény szervezői emellett megállapodást kötött a GTS Datanettel. Ennek alapján a rendezvényen részt vevő és érvényes nevezéssel rendelkező játékosoknak lehetősége lesz az internetre kapcsolódni levelezés, böngészés céljából. Az ftp hozzáférés a hálózat védelmében korlátozva lesz.

A 2000 óta minden évben megrendezésre kerülő World Cyber Games a világ első és legnagyobb e-sport rendezvénye, exkluzív nemzetközi verseny, ahol az idei évben 60 ország több mint 600 versenyzője képviselteti magát. A magyarországi selejtezőt augusztus 27-29. között Budapesten, a Campona Bevásárló- és Szórakoztatóközpontban rendezik.

A versenyszámok között szerepel a Counter-Strike, a StarCraft, az Unreal Tournament 2004, a FIFA 2004, valamint a Warcraft III. A verseny alatt számítástechnikai cégek kiállítását tekinthetik meg az érdeklődők, illetve házimozi-szobában kapcsolódhatnak ki. Nevezni a verseny hivatalos honlapján lehet.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.