Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Közel 60 százalékkal nőtt a UMC júliusi forgalma

Bodnár Ádám, 2004. augusztus 09. 13:34
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
A világ második legnagyobb szerződéses chipgyártója, a United Microelectronics Corp. bejelentette, hogy júliusi forgalma 11,2 milliárd tajvani dollárt -- 330 millió amerikai dollárt -- tett ki, ez 8,6 százalékkal magasabb a júniusi szintnél és 59,8 százalékkal múlja felül a tavaly júliusi adatot. A UMC teljesítménye az idén töretlenül növekszik, a júniusi bevétel még csak 36,8 százalékkal múlta felül a megelőző év azonos hónapjának bevételét, májusban a növekedés pedig 31,2 százalékos volt. Az év első hét hónapjában a UMC forgalma 65,7 milliárd tajvani dollár -- 1,93 milliárd amerikai dollár -- volt, ez éves szinten 40,1 százalékos bővülést jelent.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.