Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Bejelentették a Neverwinter Nights 2 fejlesztését

castor, 2004. augusztus 05. 10:23
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
Az Atari és a BioWare közösen jelentette be, hogy már készült a Neverwinter Nights című játékprogram folytatása, mely előreláthatólag a 2006-os évben fog megjelenni. A fejlesztést az Obsidian Entertainment csapat végzi, akik jelenleg Star Wars: Knights of the Old Republic második részén is dolgoznak. A Neverwinter Nights a megjelenése óta több mint 2 millió példányban kelt el világszerte. A népszerűségét az is jól példázza, hogy tíz nyelvre fordították le, és közel 4000 modifikációt készítettek hozzá házilag a lelkes játékosok.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.