Szerző: Bodnár Ádám

2004. július 29. 15:41

Villámgyors DDR2 modulok az OCZ-től

A villámgyors hardvereiről ismert OCZ Technology bejelentette, hogy megkezdte 667 MHz-es DDR2 memóriamoduljainak szállítását. Az OCZ végre olyan PC2-5300 DDR2 modult gyártott, amelynek sebessége felülmúlja az alacsony késleltetésű DDR memóriákét -- mondta Dr. Michael Schuette, az OCZ Technology fejlesztési igazgatója.

A villámgyors hardvereiről ismert OCZ Technology bejelentette, hogy megkezdte 667 MHz-es DDR2 memóriamoduljainak szállítását. "Az OCZ végre olyan PC2-5300 DDR2 modult gyártott, amelynek sebessége felülmúlja az alacsony késleltetésű DDR memóriákét" -- mondta Dr. Michael Schuette, az OCZ Technology fejlesztési igazgatója.

Az új, 512 Mbyte és 1 Gbyte kapacitású OCZ modulok 667 MHz-es órajelen CL 4-4-4-12 beállításokkal használhatók. A vállalat a termékeket i915P, i915G vagy i925X chipkészletes alaplappal rendelkező felhasználóknak ajánlja. A kiváló minőségre biztosíték a gyártó által vállalt élettartam-garancia.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról