Szerző: sammer

2000. május 31. 05:06

Serious Sam demó letölthető

Megjelent a Serious Sam első publikus játszható demója. A játékban egy pályát lehet kipróbálni, amin 11 ellenséggel találkozhatunk amiket a következő fegyverekkel lehet írtani: kés, Magnum (egy vagy két db két kézben), Shotgun, és még további három típus. A demó játékidejét nehézségtől függően 60-120 percre becsülik a fejlesztők. A demó a Ga-Source oldalán jelent meg, letölthető onnan: Serious Sam 47Mb.
Az oldalon a következő megjegyzés jelent meg a demóról: A jelenlegi demó hardveres kompatibilitási gondokkal és több kisebb problémával is küzd, ezek a javítások a hamarosan megjelenő hivatalos demóban lesznek kijavítva. A játék kódja még nincs megfelelően optimizálva, ezért ajánlott ezt a demót PIII + Voodoo3-as vagy ennél erősebb gépen futatni, de a végleges játék gyengébb hardverrel is beéri majd.

A Serious Sam egy lövöldözős akciójáték, nagy hangsúllyal a kemény arcade akció stílusra helyezve. Egy olyan világban játszódik, ahol a cyberpunk találkozik a fantasy-val, a fejlett technológia keveredik a feketemágiával és a szellemi erővel. A játékban az ősi egyiptomon és sok változatos bolygón keresztül tart az utazásunk, amíg leszámolunk ellenségeinkkel.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról