Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Ősszel is lesz HWSW free! Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.

Könnyű, mégis funkciókban gazdag noteszgépet jelentett be a Fujitsu Siemens Computers

Ady Krisztián, 2004. július 27. 12:44
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb noteszgépét, amely kis súlyának dacára számos professzionális funkciót kínál. A noteszgépek ultrahordozható besorolása általában alacsony súlyukra és kompakt kialakításukra utal. A felhasználónak cserébe rendszerint le kell mondania a meghajtó-modulhely használatáról. A mindössze 1,3 kg súlyú, 19,9 cm x 26,1 cm méretű LIFEBOOK P7010-es noteszgép többféle szabványt támogató DVD-íróval és második akkumulátorral is felszerelhető.

hirdetés
A Fujitsu Siemens Computers bemutatta legújabb noteszgépét, amely kis súlyának dacára számos professzionális funkciót kínál. A noteszgépek "ultrahordozható" besorolása általában alacsony súlyukra és kompakt kialakításukra utal. A felhasználónak cserébe rendszerint le kell mondania a meghajtó-modulhely használatáról. A mindössze 1,3 kg súlyú, 19,9 cm x 26,1 cm méretű LIFEBOOK P7010-es noteszgép többféle szabványt támogató DVD-íróval és második akkumulátorral is felszerelhető.

A LIFEBOOK P7010 a második akkumulátorral 10,5 órányi üzemidőre is képes lehet, utazás közben akár DVD-videót nézhetünk a csúcsminőségű kijelzőn, CD- vagy DVD-lemezeket készíthetünk, de más, vezeték nélküli kapcsolatot igénylő feladatokat is könnyedén elvégezhetünk. Az új noteszgép DeskView szoftvere támogatja a rendszer biztonságos beillesztését a vállalati hálózatba és egyszerű szoftverfrissítést tesz lehetővé.

A LIFEBOOK P7010-est a Fujitsu Siemens Computers kimondottan a cégük IT-rendszeréhez korlátlan és egyszerű hozzáférést igénylő mobil üzletemberek számára fejlesztette ki. A "kulcsrakész" gépek a vásárlást követően azonnal munkára foghatók. Az FSC DeskView szoftvere és Altiris segédprogramjai megkönnyítik az operációs rendszer frissítését. A csomagban szállított Ghost és Nero alkalmazások a gyors és egyszerű biztonsági másolatkészítésről, valamint a kényelmes DVD-írásról gondoskodnak.

A jogosulatlan hozzáférés megakadályozása érdekében a Fujitsu Siemens Computers jelszóval védett merevlemez-meghajtókkal, BIOS-szal és operációs rendszerekkel látja el gépeit. A LIFEBOOK P7010 modellt emellett Kensington zár óvja a tolvajok ellen.

A LIFEBOOK P7010 miniatűr mérete és pehelysúlya ellenére kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az irodában egyszerűen csatlakoztatható külső megjelenítőhöz, billentyűzethez, egérhez és tápegységhez is. Interfészei (beépített FireWire, USB2.0, SD/MMC/MS, CF és PC kártyanyílás, vonalkimenet, WLAN csatlakozási lehetőség és S-Video kimenet, SPDIF) sokféle alkalmazási területet támogatnak. A csatlakozási lehetőségek körét USB portreplikátor is bővíti. A többi LIFEBOOK noteszgéphez hasonlóan a P sorozathoz is számos kiegészítő vásárolható.

A kompakt noteszgép 1 GB DDR SDRAM memóriát rejt, merevlemezének kapacitása 60 vagy 80 GB lehet. A hatcellás, lítiumionos akkumulátornak nem jelent problémát kiszolgálni az Intel ULV Pentium M processzorát.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
Alkalmazott AI meetup és agilis fejlesztői meetup a módszertanok dzsungeléből, szeptember 24-25-én.