Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Hivatalosan is letölthető a DirectX futtatási környezet 9.0c változata

Ady Krisztián, 2004. július 27. 11:05
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Megjelent -- és természetesen FTP-szerverünkről is letölthető -- a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0c változata. Az új verzió egyelőre csak a szoftverfejlesztőknek szánt, úgynevezett redistributable (terjeszthető) változatban érhető el, mely egyetlen hatalmas, 34 Mbyte-os csomagban tartalmazza a frissített DirectX verziót.

Megjelent -- és természetesen FTP-szerverünkről is letölthető -- a DirectX futtatási környezet legújabb, 9.0c változata. Az új verzió egyelőre csak a szoftverfejlesztőknek szánt, úgynevezett "redistributable" (terjeszthető) változatban érhető el, mely egyetlen hatalmas, 34 Mbyte-os csomagban tartalmazza a frissített DirectX verziót.

A csomag letöltését követően lényegében az összes támogatott windowsos operációs rendszert képes frissíteni a legújabb DirectX verzióra: Windows 98 (SE), Windows ME, Windows 2000 (Pro, SP2-4, Server, Advanced Server), Windows Server 2003, Windows XP (Home vagy Pro, SP1), Windows XP Media Center Edition operációs rendszerek alatt telepíthető.

Fontos, hogy a DirectX 9.0c későbbi eltávolítására nincs külön lehetőség, viszont a Windows ME és XP operációs rendszerek alatt a telepítést megelőzően létre lehet hozni egy rendszer-visszaállítási pontot, melyre esetleges problémák esetén vissza lehet térni.

A DirectX 9.0c csomag minden szükséges komponenst tartalmaz, telepítésekor nem igényel internetkapcsolatot, felhasználói közbeavatkozást és végül újraindítást sem. A legújabb grafikus csúcskártyák -- ATI X800 sorozat, NVIDIA GeForce 6800 sorozat -- tulajdonosainak feltétlenül érdemes frissíteni a legújabb verzióra.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.