Szerző: Ady Krisztián

2004. július 26. 11:56

Együtt olcsóbbak lesznek az Intel alaplapok és az ATI videokártyák

[DigiTimes] Az Intel és az ATI Technologies bejelentette legújabb Driving Change promócióját, melynek keretén belül 20-30 dollár árkedvezménnyel lehet megvásárolni az ATI új videokártyáit bizonyos Intel alaplapokkal együtt.

[DigiTimes] Az Intel és az ATI Technologies bejelentette legújabb "Driving Change" promócióját, melynek keretén belül 20-30 dollár árkedvezménnyel lehet megvásárolni az ATI új videokártyáit bizonyos Intel alaplapokkal együtt.

A tajvani alaplapgyártóktól származó információk szerint augusztus 2-ától az észak-amerikai és európai disztribútorok 30 dollárral olcsóbban vásárolhatják meg az ATI X600 videokártyáit az Intel BOXD925XCV, BOXD925XBC vagy BOXD915PBLL alaplapjaival együtt csomagolva.

Az ATI Radeon X300 típusú, belépő szintű videokártyákat az Intel BOXD915PCYL, BOXD915PCY vagy BOXD915GAGL alaplapokkal együtt a listaárnál 20 dollárral olcsóbban lehet majd megvásárolni, szintén ettől az időponttól kezdve.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról