:

Szerző: castor

2004. július 15. 13:33

Új címmel jelenik meg Xbox és N-Gage gépekre a Splinter Cell harmadik része

Több mint két hónappal a fejlesztés hivatalos bejelentése után a francia Ubisoft sajtóközleményben tudatta, hogy a Splinter Cell 3-ként beharangozott játékuk végső címe: Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory.

Több mint két hónappal a fejlesztés hivatalos bejelentése után a francia Ubisoft sajtóközleményben tudatta, hogy a Splinter Cell 3-ként beharangozott játékuk végső címe: Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory.

Emellett a cég azt is bejelentette, hogy a PC mellett Xbox konzolra is el fog készülni a program. Mindkét változatot a Ubisoft által üzemeltetett Montreal stúdió készíti.

Amikor a Splinter Cell Chaos Theory-t először bemutatták az idei E3 szakkiállításon, több díjat is kapott a szemkápráztató grafikai megjelenítésének köszönhetően. Tony Kee, a kiadó marketingosztályának vezetője elmondta, hogy a Splinter Cell sorozat harmadik darabja egyaránt fog tartalmazni egy-, illetve többjátékos küldetéseket is.

A hírhez tartozik, hogy a program egy teljesen átdolgozott változata N-Gage platformra is megjelenik majd. A mobil változaton az a Gameloft csapat munkálkodik, akik többek közt az előző Splinter Cell részt is elkészítették a Nokia telefonjára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 22:50

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.