Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Új címmel jelenik meg Xbox és N-Gage gépekre a Splinter Cell harmadik része

castor, 2004. július 15. 13:33
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Több mint két hónappal a fejlesztés hivatalos bejelentése után a francia Ubisoft sajtóközleményben tudatta, hogy a Splinter Cell 3-ként beharangozott játékuk végső címe: Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory.

Több mint két hónappal a fejlesztés hivatalos bejelentése után a francia Ubisoft sajtóközleményben tudatta, hogy a Splinter Cell 3-ként beharangozott játékuk végső címe: Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory.

Emellett a cég azt is bejelentette, hogy a PC mellett Xbox konzolra is el fog készülni a program. Mindkét változatot a Ubisoft által üzemeltetett Montreal stúdió készíti.

Amikor a Splinter Cell Chaos Theory-t először bemutatták az idei E3 szakkiállításon, több díjat is kapott a szemkápráztató grafikai megjelenítésének köszönhetően. Tony Kee, a kiadó marketingosztályának vezetője elmondta, hogy a Splinter Cell sorozat harmadik darabja egyaránt fog tartalmazni egy-, illetve többjátékos küldetéseket is.

A hírhez tartozik, hogy a program egy teljesen átdolgozott változata N-Gage platformra is megjelenik majd. A mobil változaton az a Gameloft csapat munkálkodik, akik többek közt az előző Splinter Cell részt is elkészítették a Nokia telefonjára.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.