Szerző: castor

2004. július 15. 13:33:59

Új címmel jelenik meg Xbox és N-Gage gépekre a Splinter Cell harmadik része

Több mint két hónappal a fejlesztés hivatalos bejelentése után a francia Ubisoft sajtóközleményben tudatta, hogy a Splinter Cell 3-ként beharangozott játékuk végső címe: Tom Clancys Splinter Cell Chaos Theory.

Több mint két hónappal a fejlesztés hivatalos bejelentése után a francia Ubisoft sajtóközleményben tudatta, hogy a Splinter Cell 3-ként beharangozott játékuk végső címe: Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory.

Emellett a cég azt is bejelentette, hogy a PC mellett Xbox konzolra is el fog készülni a program. Mindkét változatot a Ubisoft által üzemeltetett Montreal stúdió készíti.

Amikor a Splinter Cell Chaos Theory-t először bemutatták az idei E3 szakkiállításon, több díjat is kapott a szemkápráztató grafikai megjelenítésének köszönhetően. Tony Kee, a kiadó marketingosztályának vezetője elmondta, hogy a Splinter Cell sorozat harmadik darabja egyaránt fog tartalmazni egy-, illetve többjátékos küldetéseket is.

A hírhez tartozik, hogy a program egy teljesen átdolgozott változata N-Gage platformra is megjelenik majd. A mobil változaton az a Gameloft csapat munkálkodik, akik többek közt az előző Splinter Cell részt is elkészítették a Nokia telefonjára.

a címlapról

Aggasztó adatok?

0

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 12:20

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.