:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. július 13. 15:56

Macromedia Flasht támogató mobiltelefonok Japánból

A japán KDDI mobilszolgáltató bejelentette, hogy a kínálatában hamarosan megjelenő mobiltelefonok már támogatni fogják a Macromedia Flash Lite 1.1 formátumú tartalmakat, sőt, a készülékek kezelőfelülete, menürendszere is részben Flash formátumban lesz elkészítve. Ez lehetőséget ad a cég számára, hogy az eddigieknél nagyobb mértékben testreszabja a telefonok menüjét, valamint könnyebb integrációt tesz lehetővé a KDDI mobiltelefonos portjáljával. A Flash formátum kihasználásával a fejlesztők a korábbinál egyszerűbben és gyorsabban fejleszthetnek alkalmazásokat, például látványos mobil játékokat. A legnagyobb mobiltelefon-gyártók közül a Sony Ericsson, a Sanyo és a Kyocera máris közölték, hogy hamarosan megkezdik Flash formátumot támogató készülékeik szállítását a KDDI számára.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 00:15

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.