:

Szerző: Vörös Péter

2004. július 7. 16:29

A Starbucks 3100 amerikai kávézójában kínál vezeték nélküli internethozzáférést

A Starbucks bejelentette, hogy immáron több mint 3100 kávézóban kínál WiFi vezeték nélküli internethozzáférést az Egyesült Államokban. A 2002. augusztusában indult szolgáltatással a cég korábban a nagyvárosokra koncentrált, de immár olyan államokban is elérhető a vezeték nélküli elérés lehetősége, mint Indiana, Kansas, Missouri, Új-Mexikó és Wisconsin.

A Starbucks bejelentette, hogy immáron több mint 3100 kávézóban kínál "WiFi" vezeték nélküli internethozzáférést az Egyesült Államokban. A 2002. augusztusában indult szolgáltatással a cég korábban a nagyvárosokra koncentrált, de immár olyan államokban is elérhető a vezeték nélküli elérés lehetősége, mint Indiana, Kansas, Missouri, Új-Mexikó és Wisconsin.

A WiFi-nek köszönhetően a vevők kimutathatóan tovább maradnak a kávézókban, a csúcsidőszakon kívül is. A T-Mobile HotSpot szolgáltatás előfizetői átlagosan 8-szor látogatják meg a Starbucks kávézókat, mintegy 1 órát töltenek el online és a reggeli csúcsidő után, 9 óra körül érkeznek.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 27. 04:45

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.