:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. július 1. 12:04

Csúcsteljesítményű tárolórendszer a Hitachitól

[Vellum] A Hitachi Data Systems bejelentette a Hitachi Thunder 9585V termékét az Application Optimized Storage megoldásainak legmodernebb platformját. A versenytársainál 47 százalékkal nagyobb teljesítménnyel rendelkező Thunder 9585V-t a legnagyobb teljesítményt és tárolókapacitást igénylő alkalmazásokra optimalizálták.

[Vellum] A Hitachi Data Systems bejelentette a Hitachi Thunder 9585V termékét az "Application Optimized Storage" megoldásainak legmodernebb platformját. A versenytársainál 47 százalékkal nagyobb teljesítménnyel rendelkező Thunder 9585V-t a legnagyobb teljesítményt és tárolókapacitást igénylő alkalmazásokra optimalizálták.

A Thunder 9585V-at olyan I/O-intenzív alkalmazásokra optimalizálták, mint a rich media, adatbányászat, high performance computing, vagy az intenzíven használt adatbázisok. A teljes Thunder 9500 V Series tárolórendszer a Hitachi Hi-PER architektúráján alapul, ami egy hardveres RAID-design, ultra-nagysebességű csatolófelületekkel. A Thunder 9585V akár 47 százalékkal nagyobb teljesítmény nyújt mint versenytársai, másodperceként több mint 240 ezer I/O műveletet elérve.

Kapacitásával, teljesítményével, megbízhatóságával és virtuális port kapcsolataival a Thunder 9585V ideális platform tároló-konszolidációhoz. 64 Tbyte-ig skálázva majdnem kétszer annyi Fibre Channel felülete van, mint versenytársainak. A Thunder 9500 V sorozat támogatja a Virtual Storage Ports/Host Storage Domains funkciót, ami 128 különböző szerver csatlakoztatását teszi lehetővé egyetlen fizikai porthoz, így adva a Thunder 9585V rendszernek maximum 1024 biztonságos virtuális portnyi kapacitást.

Az árazás az 1 Tbyte-os Thunder 9585V 100 ezer dollárjától a 10 Tbyte-os verzió 300 ezer dollárjáig terjed.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 04:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.