:

Szerző: Ady Krisztián

2004. június 30. 15:17

Csendesebb vízhűtő rendszert készített a Thermaltake

[Clubic.com] Új, komplett vízhűtést készített elsősorban a csendesebb, de erőteljesebb hűtést előtérbe helyezők számára a Thermaltake. A Big Water névre keresztezett komplett megoldást Pentium 4, Athlon XP, valamint LGA775 tokozású Pentium 4 processzorokra és AMD Athlon 64 processzorokra lehet felszerelni.

[Clubic.com] Új, komplett vízhűtést készített elsősorban a csendesebb, de erőteljesebb hűtést előtérbe helyezők számára a Thermaltake. A "Big Water" névre keresztezett komplett megoldást Pentium 4, Athlon XP, valamint LGA775 tokozású Pentium 4 processzorokra és AMD Athlon 64 processzorokra lehet felszerelni.

A rendszer vízhűtő radiátorán egy 1300 és 2400 fordulat/perc között állítható fordulatszámú, 12 cm-es ventilátor mozgatja át a levegőt, 17 - 21 dB közötti zajt keltve. A csendesebbnek nevezhető vízpumpa 120 liter/perces teljesítményre képes 20 dB zaj mellett. Üzem közben mind a pumpát, mind a vizes blokkot kék színű ledek világítják meg.

A komplett csomaghoz korrózió- és algásodásgátló adalékot is mellékel majd a gyártó, mely egyben zöld -- miért nem kék? -- színre színezi a Big Water hűtőfolyadékát. Az új egységcsomag ára egyelőre nem ismert.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 17:43

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.