Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

A Samsung a világ legnagyobb plazmagyártója is

Bizó Dániel, 2004. július 01. 09:46
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

hirdetés
[Digital Chosun] A Display Search, egy kijelzőpiacra szakosodott kutatócég szerint a Samsung a TFT-LCD után immár a világ legnagyobb plazmakijelző-gyártója is. Gyártókapacitás terén már decemberben vezetett riválisai előtt, azonban a leszállított panelek számában és értékében csak a legutóbbi negyedévben sikerült az élre kerülnie. A Samsung a világpiaci volumen 24 és az összforgalom 22 százalékát uralta, először előzve meg a japán Fujitsu Hitachi Plasma Display vegyesvállalalatot. A harmadik és negyedik helyen az LG illetve a Matsushita található.
Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.