Szerző: castor

2004. június 30. 08:15

Hamarosan kezdődik a World of Warcraft európai bétatesztje

A Blizzard angol , német és francia nyelvű honlapjain július 5-től három héten keresztül jelentkezhetnek az európai játékosok a World of Warcraft zárt körű bétatesztjére. A cég véletlenszerűen fogja kiválasztani a szerencséseket a jelentkezők közül.

A Blizzard angol, német és francia nyelvű honlapjain július 5-től három héten keresztül jelentkezhetnek az európai játékosok a World of Warcraft zárt körű bétatesztjére. A cég véletlenszerűen fogja kiválasztani a szerencséseket a jelentkezők közül.

A részvételhez minimum egy 56 kbps sebességű modemmel, egy 800 MHz-es processzorral, 256 Mbyte memóriával, és egy GeForce2 szintű videokártyával kell rendelkeznünk. A szervezők külön felhívják a figyelmet, hogy a kiválasztott játékosoknak közel 2 Gbyte adatot kell letölteniük.

Az interneten keresztül játszható játékban a Warcraft teljesen 3D-sített világában kalandozhatunk több ezer másik játékossal együtt. A Blizzard bízik abban, hogy a Warcraft játékok mögött lévő részletes és már sokak által ismert történet, illetve a cég többjátékos tapasztalatai kiemelik őt azok közül a kisebb stúdiók közül, akiknek a kifejezetten internetes játékokkal kapcsolatban vannak gazdag tapasztalataik.

A World of Warcraft kombinálja a gyors és akció-orientált harcokat, a ragyogó felhasználói felületet, és a könnyen megtanulható irányítást annak érdekében, hogy minél szélesebb réteget ki tudjon szolgálni.

A játék legjobban kidolgozott része a harc lesz, amit csak meghatározott helyeken lehet vívni. A fejlesztők gondoltak arra, hogy nem szeretné a játékos, ha bárki bárhol zaklathatná a karakterét, így olyan területeket fognak létrehozni, ahol a karakter teljesen biztonságban érezheti magát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról