Szerző: Budai Péter

2004. június 15. 11:37:59

Megjelent a Microsoft Virtual Server 2005 Release Candidate

A Microsoft hétfőn elérhetővé tette a Virtual Server 2005 release candidate változatát, melyet hamarosan a végleges verzió megjelenése követ. A Virtual Server lehetővé teszi, hogy egy szerveren egyszerre több operációs rendszer is futtatható legyen, ami könnyíti a szerverkonszolidációt.

A Microsoft hétfőn elérhetővé tette a Virtual Server 2005 "release candidate" változatát, melyet hamarosan a végleges verzió megjelenése követ. A Virtual Server lehetővé teszi, hogy egy szerveren egyszerre több operációs rendszer is futtatható legyen, ami könnyíti a szerverkonszolidációt.

A szoftveróriás bejelentette, hogy a termék két változatban lesz megvásárolható: a Standard legfeljebb négy processzoros rendszereken használható, míg az Enterprise 32 processzort tartalmazó szervereken is futni fog. A vállalat tervei szerint a végleges szoftver a nyár végére készül el és még az év vége előtt széles körben elérhetővé válik. A Virtual Server a VMware kihívójaként jelenik meg a piacon, amit az adattárolásra specializálódott EMC vásárolt meg az év elején.

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 21. 02:17

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.