Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Megjelent a Microsoft Virtual Server 2005 Release Candidate

Budai Péter, 2004. június 15. 11:37
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Microsoft hétfőn elérhetővé tette a Virtual Server 2005 release candidate változatát, melyet hamarosan a végleges verzió megjelenése követ. A Virtual Server lehetővé teszi, hogy egy szerveren egyszerre több operációs rendszer is futtatható legyen, ami könnyíti a szerverkonszolidációt.

hirdetés
A Microsoft hétfőn elérhetővé tette a Virtual Server 2005 "release candidate" változatát, melyet hamarosan a végleges verzió megjelenése követ. A Virtual Server lehetővé teszi, hogy egy szerveren egyszerre több operációs rendszer is futtatható legyen, ami könnyíti a szerverkonszolidációt.

A szoftveróriás bejelentette, hogy a termék két változatban lesz megvásárolható: a Standard legfeljebb négy processzoros rendszereken használható, míg az Enterprise 32 processzort tartalmazó szervereken is futni fog. A vállalat tervei szerint a végleges szoftver a nyár végére készül el és még az év vége előtt széles körben elérhetővé válik. A Virtual Server a VMware kihívójaként jelenik meg a piacon, amit az adattárolásra specializálódott EMC vásárolt meg az év elején.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!