Szerző: Bodnár Ádám

2004. június 14. 10:40:16

A Megatrend lett a ThinPrint magyarországi disztribútora

A Megatrend 2000 Rt. lett a ThinPrint GmbH, a vékony kliens nyomtatási megoldások piacvezető gyártójának hivatalos magyarországi disztribútora.

A Megatrend 2000 Rt. lett a ThinPrint GmbH, a vékony kliens nyomtatási megoldások piacvezető gyártójának hivatalos magyarországi disztribútora.

A ThinPrint szabadalmaztatott Driver-free Printing technológiának köszönhetően bármiféle nyomtató driver installálása nélkül tudunk nyomtatni bármilyen eszközről bármilyen nyomtatóra. A "Public Printing" fejlesztés lehetővé teszi a mobil eszközről (mobiltelefon, PDA, notebook) történő nyomtatást drivertől, fájltípustól és fájlmérettől függetlenül. A "Content Beamer" nevű termékkel pedig lehetséges internetről, munkahelyi hálózatról, mobil eszközökről bármely fájl hozzáférése, megjelenítése, nyomtatása, függetlenül a memória nagyságától, a képernyő vagy a fájl méretétől, valamint az operációs rendszertől.

A ThinPrint 40 országban van jelen, ügyfeleik között tudhatják többek között a Lockheed Martint, a HP Németországot, az IBM Németországot vagy a Siemens AG-t. A Megatrend IT Infrastruktúra üzletága látja el Magyarországon továbbá az Integrated Research és a Jetro cégek disztribútori feladatait is. A Megatrend termékkínálatában az alábbi gyártók megoldásai találhatóak: Asus, ASK, Cisco, Citrix, Datasys, Fujitsu Siemens, HP, IBM, Infocus, Legato, McAfee, Microsoft, Network Associates, Oracle, Toshiba.

a címlapról