Szerző: Bodnár Ádám

2004. június 11. 15:59

Hamarosan piacon a Super Elixir memóriamodulok

A tajvani Nanya Technology bejelentette Super Elixir márkanevű memóriamoduljait, amelyek a közepes árkategóriában versenyeznek a megrendelők, elsősorban a rendszerintegrátorok kegyeiért. A termékeket az azonnali piacon értékesíti a vállalat. A Super Elixir modulok a magyarországon is elterjedt Elixir moduloknál jobb minőségű chipeket és nyomtatott áramköri lemezt kapnak.

A tajvani Nanya Technology bejelentette "Super Elixir" márkanevű memóriamoduljait, amelyek a közepes árkategóriában versenyeznek a megrendelők, elsősorban a rendszerintegrátorok kegyeiért. A termékeket az azonnali piacon értékesíti a vállalat. A Super Elixir modulok a magyarországon is elterjedt Elixir moduloknál jobb minőségű chipeket és nyomtatott áramköri lemezt kapnak.

A Gartner piackutató cég első negyedéves adatai szerint a Nanya Technology az ötödik legnagyobb DRAM-gyártó a világon, a cég az első negyedévben DRAM-értékesítésből 248 millió dollár bevételt realizált, ez éves szinten 4,7 százalékos növekedést jelent. A Nanya előtt a rangsorban a Samsung, a Micron, az Infineon és a Hynix állnak.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról