Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Hamarosan piacon a Super Elixir memóriamodulok

Bodnár Ádám, 2004. június 11. 15:59
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A tajvani Nanya Technology bejelentette Super Elixir márkanevű memóriamoduljait, amelyek a közepes árkategóriában versenyeznek a megrendelők, elsősorban a rendszerintegrátorok kegyeiért. A termékeket az azonnali piacon értékesíti a vállalat. A Super Elixir modulok a magyarországon is elterjedt Elixir moduloknál jobb minőségű chipeket és nyomtatott áramköri lemezt kapnak.

A tajvani Nanya Technology bejelentette "Super Elixir" márkanevű memóriamoduljait, amelyek a közepes árkategóriában versenyeznek a megrendelők, elsősorban a rendszerintegrátorok kegyeiért. A termékeket az azonnali piacon értékesíti a vállalat. A Super Elixir modulok a magyarországon is elterjedt Elixir moduloknál jobb minőségű chipeket és nyomtatott áramköri lemezt kapnak.

A Gartner piackutató cég első negyedéves adatai szerint a Nanya Technology az ötödik legnagyobb DRAM-gyártó a világon, a cég az első negyedévben DRAM-értékesítésből 248 millió dollár bevételt realizált, ez éves szinten 4,7 százalékos növekedést jelent. A Nanya előtt a rangsorban a Samsung, a Micron, az Infineon és a Hynix állnak.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.