:

Szerző: Ady Krisztián

2004. június 3. 11:20

Elindultak a T-Mobile Magyarország új weboldalai

Újabb megállójához érkezett a Westel -- T-Mobile vonat: az átalakuló mobilszolgáltató elindította új weboldalait, melyek már teljesen új T-Mobile arculattal és frissített szolgáltatásokkal várják a régi és leendő ügyfeleket.

Újabb megállójához érkezett a Westel -- T-Mobile vonat: az átalakuló mobilszolgáltató elindította új weboldalait, melyek már teljesen új T-Mobile arculattal és frissített szolgáltatásokkal várják a régi és leendő ügyfeleket.

T-zones néven érhető el mostantól a népszerű 777mobil WAP-portál, a T-Mobile tartalomszolgáltatása, amely a vállalatcsoport nemzetközi partnerkapcsolataira támaszkodva jelentősen kibővül. A WAP mellett SMS-ben, MMS-ben és interneten Magyarország legnagyobb mobil tartalomválasztékát kínáló t-zones számos új érdekességgel szolgál.

A világ meghatározó zenei csatornájának, az MTV-nek hetente frissülő TOP20-as európai slágerlistája, a mindenki által jól ismert Universal Mobile sztárjainak háttérképei, a népszerű slágerek polifónikus és MP3 formátumban letölthető csengőhang változatai egyaránt megtalálhatók lesznek a weblapon.

A megújult videotárban az extrém sportoktól a divat világáig több témakörben a hollywoodi Cinema Electric stúdió kifejezetten mobiltelefonra készült videofilmjei tölthetők le. A Sony Pictures jóvoltából a legújabb filmekkel kapcsolatos háttérképek és játékok közül választhatnak a t-zones portál látogatói és természetesen nem hiányozhatnak a világszerte nagy népszerűségnek örvendő Walt Disney rajzfilmfigurák sem.

A játékok szerelmesei számára jó hír, hogy a számtalan új kalandjáték mellett a t-zones oldaláról a T-Mobile ügyfelei júniusban ingyenesen tölthetik le telefonjukra a PC-s változatban már jól ismert Prince of Persia Harem Adventures játékot.

A márkaváltás során az eddigi Westel honlapot a www.t-mobile.hu internet címen elérhető, mind megjelenésében, mind kezelhetőségében korszerűbb, az eddigieknél egyszerűbben használható új honlap váltotta fel.

A T-Mobile internet oldalán az ügyfelek egyéni vagy vállalati portál között választhatnak és természetesen könnyen elérhető a népszerű Webshop is. A legkeresettebb témák köré csoportosított új menürendszer átláthatóságot kínál és a sokak által használt szolgáltatások -- például a tudakozó -- ezentúl azonnal a főoldalról érhetők el.

A tájékoztató oldalak mellett a szolgáltatások és ügyfélszolgálati felületek is átalakulnak. A június elején végrehajtott változtatásokat a következő hónapokban további hasznos kiegészítések, további fejlesztések követik majd.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 21:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.