Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. május 26. 13:16

Nyáron ingyenes ADSL a Matáv területein

Egész nyáron ingyen internetezhetnek azok az új előfizetők, akik június 1. és augusztus 31. között váltanak ADSL-re. A Matáv ugyanis -- mint alaphálózati szolgáltató -- ezt az akciót hirdette meg internetszolgáltató partnereinek.

[HWSW] Egész nyáron ingyen internetezhetnek azok az új előfizetők, akik június 1. és augusztus 31. között váltanak ADSL-re. A Matáv ugyanis -- mint alaphálózati szolgáltató -- ezt az akciót hirdette meg internetszolgáltató partnereinek.

Az akció értelmében nem számláz havidíjat az internetszolgáltató a nyári hónapokban, és az új előfizetőknek a belépési díjat sem kell kifizetni. A csatlakozási szándékot valamelyik Matáv területen működő internetszolgáltatónál lehet igény bevenni. A számos szolgáltató közül eddig azonban csak hárman hirdették meg az akciót: az Interware, az Elender és az SWI.

Míg az Interware és az Elender régi motorosok a szakmában, az SWI csak most csatlakozott az ADSL szolgáltatók táborához, méghozzá viszonteladóként: valójában az Interware hálózatát használva csak értékesítési tevékenységet végez, és díjcsomagjait saját szolgáltatásaival egészíti ki.

A többi szolgáltató egyelőre a tavaszi akciót hirdeti weboldalán, a Matáv egyenként köti meg az akcióra vonatkozó szerződéseket partnereivel. Meglepő módon egyelőre az Axelero sem rukkolt elő a nyári ingyenes internetszolgáltatás ajánlatával. A Matáv ADSL partnereinek listáját egyébként az internetszolgaltato.lap.hu oldalon is meg lehet tekinteni.

Az akció a Matáv területére érvényes, tehát Invitel és a többi távközlési szolgáltató területén nem vehető igénybe. Az akcióban -- a Matáv meghatározása értelmében -- csak új előfizetők vehetnek részt, tehát akinek lejár a szerződése, nem kapja meg automatikusan a kedvezményt. A Matávtól kapott tájékoztatás szerint, aki igénybe akarja venni a nyári ingyenes ADSL kedvezményt, annak le kell mondania az előfizetését, ekkor a matáv leszereli és begyűjti az ADSL modemet. Új előfizetőként csak ezt követően lehet jelentkezni akár ugyanannál az internetszolgáltatónál is.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról