Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres

Civil kezdeményezés az internet fejlesztéséért

Rátonyi Gábor Tamás, 2004. május 21. 13:34
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

Civil kezdeményezésként jött létre az Internet Fejlesztési Alapítvány (INFA), melynek célja a magyarországi internet penetráció növekedését elősegítő projektek tervezése, kivitelezése és támogatása, illetve a magyarországi internet tartalmi és infrastrukturális fejlesztése.

[HWSW] Civil kezdeményezésként jött létre az Internet Fejlesztési Alapítvány (INFA), melynek célja a magyarországi internet penetráció növekedését elősegítő projektek tervezése, kivitelezése és támogatása, illetve a magyarországi internet tartalmi és infrastrukturális fejlesztése.

Az INFA három fő célt tűzött ki: a civil kezdeményezések támogatását saját projektek lebonyolítását, valamint a felhasználók számára vonzó internet-kép kialakítását, illetve a felhasználók képzését, oktatását, internet-hozzáféréshez jutásuk segítését.

Az INFA politikailag semleges és független, ugyanakkor projektjeit –- amennyiben szükséges –- a hatóságok és politikai illetve piaci szereplők informatikai csoportjaival egyeztetve bonyolítja. Az Alapítványt magánszemélyek, vállalkozások is támogathatják, névvel vagy anonim módon. Lehetőséget van csak egyes projektek támogatására is.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.