:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. május 20. 11:46

Piacon a Microsoft Office 2004 for Mac

A Microsoft bejelentette, hogy megkezdte az Office 2004 for Mac irodai szoftvercsomag két változatának forgalmazását. A vállalat egy standard editiont, valamint egy tanárok és diákok számára készített verziót tett elérhetővé egyelőre kizárólag angol nyelven, de a cég ígérete szerint hamarosan érkeznek a honosított változatok is.

A Microsoft bejelentette, hogy megkezdte az Office 2004 for Mac irodai szoftvercsomag két változatának forgalmazását. A vállalat egy "standard editiont", valamint egy tanárok és diákok számára készített verziót tett elérhetővé egyelőre kizárólag angol nyelven, de a cég ígérete szerint hamarosan érkeznek a honosított változatok is.

A redmondi vállalat közölte, hogy az új Office csomag harminc napos próbaváltozata letölthető a weboldaláról. Amennyiben valakinek megtetszik az új Office, 399 dollárért juthat a standard verzióhoz. A tanárok és diákok számára kínált változatért 149 dollárt kell fizetni, a "professional edition" pedig 499 dollárba kerül majd. A "professional edition" változat megjelenését a második félévre halaszotta a Microsoft, ez a csomag a megoszokott irodai alkalmazásokon -- Word, Excel, PowerPoint, Entourage -- túl tartalmazni fogja a Virtual PC 7 szoftvert is.

Az év elején bejelentett "technology guarantee" program keretében azok, akik január óta vásárolták meg a korábbi Mac-es Office programot, ingyen frissíthetnek az új, 2004-es változatra. A tanári és diák változatokat kivéve minden régebbi Office változat frissíthető az új verzióra 239 - 329 dollár közötti összegért.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 12:32

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.