Szerző: Ady Krisztián

2004. május 19. 11:57

A Fujitsu Siemens Computers kedvezőbb hazai árakkal köszönti az uniós csatlakozást

Hazánkban az uniós csatlakozást megannyi aggodalom előzte meg, amelyek a belépést követő drasztikus áremelkedésekről szóltak. A Fujitsu Siemens Computers rácáfol a híresztelésekre és akciós árakkal üdvözli Magyarországot az Európai Unióban.

Hazánkban az uniós csatlakozást megannyi aggodalom előzte meg, amelyek a belépést követő drasztikus áremelkedésekről szóltak. A Fujitsu Siemens Computers rácáfol a híresztelésekre és akciós árakkal üdvözli Magyarországot az Európai Unióban.

A Fujitsu Siemens Computers új professzionális noteszgépet fejlesztett ki a Magyarországon legnagyobb számban működő kis- és középvállalatok felhasználói számára. Speciális igényeiket a vállalat noteszgép-portfoliójának legújabb tagja, a belépőszintű AMILO Pro V2000-es modell elégíti ki. A 15 hüvelyk képátmérőjű kijelzővel rendelkező AMILO Pro V2000-es Intel Centrino technológiával, CDRW-DVD kombó meghajtóval, 1,40 GHz-es processzorral és továbbfejlesztett memória képességekkel rendelkezik. A Fujitsu Siemens Computers tavaszi akciójában az AMILO Pro noteszgépek rendkívül alacsony áron vásárolhatóak meg.

A Fujitsu Siemens Computers legújabb SCENIC X100 Celeron és SCENIC X100 Pentium Business Line PC-it is kimondottan a kis- és középvállalatok igényeihez igazította. Az Intel Celeron 2,6 GHz-es processzorral, vagy a Pentium 4 2,8 GHz-es processzorral és Intel 845GV lapkakészlettel dolgozó SCENIC gépek rendkívül kedvező árai korszerű technológiával párosulnak.

Az új PC-k az integrált grafikus kártyának, az Intel 845GV lapkakészletnek, valamint a szervizbarát házkidolgozásnak köszönhetően kompromisszumok nélkül illeszthetőek be a kis- és középvállalatok meglévő IT-környezetébe.

A SCENIC PC egyszerű kialakítása a bővítést, a karbantartást és a jövőbeni új funkciók bevezetését is megkönnyíti. A Fujitsu Siemens Computers már a termékfejlesztési fázisban ügyelt a környezetvédelmi szempontokra, ennek szellemében dolgozta ki a gyártási eljárásokat és készítette elő az újrahasznosítás lehetőségeit. A rendszerek fejlett hűtési koncepciója a halk működéshez, ezáltal a kellemesebb és hatékonyabb munkakörnyezet kialakításához is hozzájárul.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról