Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Július 19-én SYSADMINDAY: egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket!

Elmélyíti partneri kapcsolatát a HP és a Graphisoft

Bodnár Ádám, 2004. május 18. 15:26
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

[Noguchi & Peters] A HP Magyarország és a Graphisoft a mai napon stratégiai megállapodást kötött, melynek célja a két cég közötti partnerviszony elmélyítése és az együttműködésből fakadó lehetőségek minél mélyebb kiaknázása.

hirdetés
[Noguchi & Peters] A HP Magyarország és a Graphisoft a mai napon stratégiai megállapodást kötött, melynek célja a két cég közötti partnerviszony elmélyítése és az együttműködésből fakadó lehetőségek minél mélyebb kiaknázása.

A Graphisoft a HP minősített ISV (Independent Sofware Vendor) partnereként HP asztali gépeket és professzionális munkaállomásokat használ szoftverei teszteléséhez, valamint kialakít egy tesztszobát, ahol az érdeklődők megtekinthetik a legújabb verziójú szoftvereket, és azokat HP eszközökön kipróbálhatják.

Molnár Imre, a HP Személyi Számítógépes Rendszerek Üzletág igazgatója szerint a megállapodás hosszú távra szól és olyan stratégiai célokat szolgál, melyek mindkét cég számára előnyösek. "A HP termékeket a jövőben úgy fejlesztjük, hogy azok a Graphisoft által forgalmazott szoftverek nyújtotta előnyöket a legteljesebb mértékben kihasználhassák" -- mondta az üzletág-igazgató.

Dominic Gallello, a Graphisoft vezérigazgatója szerint az együttműködés első lépése az aláírt megállapodás, melynek keretében a szoftvercég több területen is összehangolja majd munkáját a HP-val. "Remek lehetőség ez számunkra, hisz a HP mint az IT piac vezető vállalata kitűnő termékekkel rendelkezik, melyek ezután Graphisoft szoftverekkel is elérhetők lesznek a felhasználók számára" -- mondta a Graphisoft vezérigazgatója.

Facebook
Adatvédelmi okokból az adott hír megosztása előtt mindig aktiválnod kell a gombot! Ezzel a megoldással harmadik fél nem tudja nyomon követni a tevékenységedet a HWSW-n, ez pedig közös érdekünk.
A IT-üzemeltetők világnapján egy teljes security meetup, számos szórakoztató program, és Felméri Péter standupja várja az érdeklődőket az Ankertbe.