Szerző: Bodnár Ádám

2004. május 13. 12:55

Távozik az Inteltől Mike Fister, a nagyvállalati rendszerekért felelős vezető

Mike Fister
Mike Fister
A Cadence Design Systemshez távozik az Inteltől Mike Fister, a nagyvállalati rendszerekért felelős vezető. Fister a Cadence elnöke, illetve elnök-vezérigazgatója lesz. A Cadence korábbi elnöke és elnök-vezérigazgatója, Ray Bingham az igazgatótanács elnökeként dolgozik tovább.

A ma 50 éves Mike Fister 17 éve dolgozik az Intelnél. A világ legnagyobb chipgyártója közölte, hogy utóda Abhijit Y. Talwalkar, a nagyvállalati rendszerekért felelős részleg alelnöke lesz. Az Intel emellett bejelentette, hogy önálló részleggé szervezi át szoftverekért felelős csoportját, amely eddig a nagyvállalati divízió részeként működött. A szoftverrészleg vezetői Bill Swope és Richard Wirt lesznek.

A kaliforniai San Joséban székelő Cadence Design Systems piacvezető az elektronikus tervezésautomatizálás területén, a vállalat elektronikai alkatrészek tervezéséhez és fejlesztéséhez szükséges szoftvereket és eszközöket értékesít. A Cadence 4800 alkalmazottal rendelkezik és a tavalyi évben összesen 1,1 milliárd dollár forgalmat ért el.

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 25. 21:42

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!