Szerző: Ady Krisztián

2004. április 29. 13:39

Új, egyedi Sharp mobilkészülék az arculatot váltó Westelnél

Az arculatot, nevet váltó Westel rögtön egy speciálisan T-Mobile számára fejlesztett mobilkészülékkel jelentkezik hamarosan a hazai piacon, mely röviddel a névváltás lezárultát, június 5-ét követően lesz elérhető a szolgáltató kínálatában. Az új mobiltelefont a Vodafone-nak is készüléket szállító Sharp fejlesztette.

HIRDETÉS

[HWSW] Az arculatot, nevet váltó Westel rögtön egy speciálisan T-Mobile számára fejlesztett mobilkészülékkel jelentkezik hamarosan a hazai piacon, mely röviddel a névváltás lezárultát, június 5-ét követően lesz elérhető a szolgáltató kínálatában. Az új mobiltelefont a Vodafone-nak is készüléket szállító Sharp fejlesztette.

Az ügyfelek felhasználói felületében (t-zones menügomb, T-Mobile menüpontok, beállítások), megjelenésében (csengőhangok, háttérképek, képernyővédők, animációk) egyedi T-Mobile készülékekkel találkozhatnak majd a jövőben, melynek első képviselője a Sharp TM100-as lesz. A TM100 a Sony Ericsson T610-hez hasonló, letisztult formával, fekete-ezüst színvilágával, nagyméretű, kiemelkedő felbontású és minőségű (240x320 pixel, 65 ezer szín) kijelzőjével hívja fel magára a figyelmet. A CG-Si technológiával készülő kijelző kitűnő felbontását és színeit már megismerhettük a Sharp Vodafone számára készített GX20 és GX30 telefonjaiból is.

A szolgáltatások könnyebb elérhetőségét biztosító, Siemens SL55 készülékhez hasonlóan szétcsúsztatható TM100-as beépített, VGA felbontású kamerával, e-mail klienssel, MMS küldéssel -- ezen belül videofelvételek készítésével és továbbításával --, illetve számos értékes megoldással szolgálja a mind teljesebb, szabadabb kommunikációt. A színes, 65 ezer szín visszaadására képes kijelző felbontása 240 x 320 pixel.

Az új mobilkészülék mellett új szolgáltatásokat is nyújt a hamarosan T-Mobile néven megjelenő Westel. A BlackBerry mellett vállalkozásokat céloz a 10 vállalattal közösen kísérleti üzemben működő alkalmazása, a Flotta-Helymeghatározó is. A korszerű megoldás segítségével a vállalkozás külön beruházás nélkül a nap bármely szakában tájékozódhat gépkocsi flottájának mozgásáról, útvonaláról.

A szolgáltatásra történő előfizetés után mindössze internetes hozzáférés szükséges és egy webes felületen keresztül, elektronikus térképen követve máris menedzselhető a járműpark egésze. A szinte másodpercre pontos helykövetéssel, útvonaltervezéssel és számos plusz szolgáltatással csökkenthető az üresjáratok időtartama, ennek köszönhetően kedvezőbbé tehető a gépjárműpark kihasználtsága.

A T-Mobile Flotta-Helymeghatározó a mobilkészülékek pontos helyét a GSM technológián alapuló különleges eljárással határozza meg.

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.

a címlapról

Hirdetés

FinOps: a fájdalommentes diéta titka a felhőben

2021. december 8. 01:54

Sokan szembesülnek a cloudos számlájuk elhízásával. Mint ahogyan a test számára is lehetséges egy jó étrend kialakítása a súlyfelesleg elkerülése érdekében, úgy egy kis tervezéssel a felhő költségei optimalizálhatók. Többek között ilyen témákkal foglalkozik a december 9-i HWSW meetup.