Szerző: Rátonyi Gábor Tamás

2004. április 29. 13:36

Hétfőn T-Mobile lesz a Westelből

Hétfőtől, azaz május 3-tól T-Mobile lesz a Westel új neve. A hónapok (évek) óta lebegtetett névváltással a Westel a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó nemzetközi mobil távközlési vállalat arculatát is felveszi. A vállalat új neve T-Mobile Magyarország Távközlési Részvénytársaság, röviden T-Mobile (kiejtve: témobil) lesz.

[HWSW] Hétfőtől, azaz május 3-tól T-Mobile lesz a Westel új neve. A hónapok (évek) óta lebegtetett névváltással a Westel a Deutsche Telekom érdekeltségébe tartozó nemzetközi mobil távközlési vállalat arculatát is felveszi. A vállalat új neve T-Mobile Magyarország Távközlési Részvénytársaság, röviden T-Mobile (kiejtve: témobil) lesz.

A márkaváltás május 3-án kezdődik és a szolgáltató ígérete szerint június 5-én ér véget. Ezidő alatt valamennyi westeles nyomtatványt, logót, az üzletek arculati elemeit lecserélik t-mobile-osra. A márkaváltással a Westel ahhoz a nemzetközi hálózathoz csatlakozik, mely a világ hat országában (Amerikai Egyesült Államok, Németország, Hollandia, Nagy-Britannia, Csehország, Ausztria) van jelen T-Mobile névvel és szolgáltatásokkal.

Megváltozik június elejéig a Westel weboldalainak a címe is: a jelenlegi www.westel.hu helyett www.t-mobile.hu, a www.777sms.hu helyett pedig www.t-zones.hu címen érhetők majd el az információk és a szolgáltatások. A márkaváltás június 5-ei zárónapján kerül sor a hagyományos Kapcsolat koncertre, ezúttal Sting főszereplésével.

A Westel mai sajtótájékoztatóján kiemelték: a szolgáltató márkaváltása miatt egyetlen előfizetőnek sincs teendője: nem változnak a westeles számok, nem kell új szerződést kötni sem. A Westel a márkaváltás lezárultát követően új szolgáltatásokat és készülékeket mutat be: ezekről részletesen ebben a hírünkben szólunk. A márkaváltás költségeit firtató kérdésünkre Winkler János a vállalat marketing és értékesítési igazgatója csak annyit jegyzett meg, hogy azt az anyacég, a Deutsche Telekom állja.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról