Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 26. 09:30

Hamarosan Indiában tervezik az AMD processzorait

Az AMD bejelentette, hogy jelentősen bővíti indiai létesítményét annak érdekében, hogy itt is megkezdődhessen a processzorok tervezése.

Az AMD bejelentette, hogy jelentősen bővíti indiai létesítményét annak érdekében, hogy itt is megkezdődhessen a processzorok tervezése.

A Bangalore város üzleti negyedében a tervek szerint júliusban nyílik meg az AMD India Engineering Centre Private Limited, amely egy több mint 4 ezer négyzetméteres területű létesítmény lesz. A tervezőközpontban 2005-ben várhatóan már 120 mérnök dolgozik olyan AMD processzorokon, amelyeket elsősorban az indiai, valamint más, gyorsan fejlődő piacokra szán a vállalat.

"India és Bangalore nagyon fontos technológiai központ ebben a régióban. Célunk, hogy továbbfejlesszük 64 bites mikroprocesszorainkat és a lehető legszélesebb rétegek számára tegyük hozzáférhetővé" -- mondta Ajay Marathe, az AMD India elnöke. A vállalat az elkövetkező három év során 5 millió dollárt fektet az indiai központ létrehozásába és a tevékenységek beindításába.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról