Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
Felhőből visszaköltözéstől egészen egy banki malware evolúciójáig. Üzemeltetői és IT-biztonsági meetupokkal érkezünk!

Már kézigépeken is játszható az élőszóval irányítható Színözön logikai játék

Bodnár Ádám, 2004. április 23. 16:11
Ez a cikk több évvel ezelőtt születetett, ezért előfordulhat, hogy a tartalma már elavult.
Frissebb anyagokat találhatsz a keresőnk segítségével:

A Sigmoid Kft. bejelentette, hogy új fejlesztéseinek köszönhetõen a tenyérszámítógépeken is lehetõvé vált magyar nyelvû beszédfelismerõ rendszereinek használata. Az elsõ elérhetõ alkalmazás a korábban nagy sikert aratott Színözön játék Pocket PC gépekre készült változata. A program a HP valamennyi jelenlegi tenyérgépén mûködik. A Színözön ingyenesen letölthető a www.sigmoid.hu oldalról.

hirdetés
A Sigmoid Kft. bejelentette, hogy új fejlesztéseinek köszönhetõen a tenyérszámítógépeken is lehetõvé vált magyar nyelvû beszédfelismerõ rendszereinek használata. Az elsõ elérhetõ alkalmazás a korábban nagy sikert aratott "Színözön" játék Pocket PC gépekre készült változata. A program a HP valamennyi jelenlegi tenyérgépén mûködik. A Színözön ingyenesen letölthető a www.sigmoid.hu oldalról.

A Színözön névre keresztelt játék a népszerű MasterMindot ruházza fel a hallás és a beszéd képességeivel, tehát komplett dialógusrendszernek is tekinthető. A játékot nem szükséges előzőleg a felhasználó hangjára betanítani, bárki hangját felismeri.

4-4 klassz téma a HWSW júniusi üzemeltetői és IT-biztonsági meetupjain. Nézz meg a programot!