:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 23. 16:11

Már kézigépeken is játszható az élőszóval irányítható Színözön logikai játék

A Sigmoid Kft. bejelentette, hogy új fejlesztéseinek köszönhetõen a tenyérszámítógépeken is lehetõvé vált magyar nyelvû beszédfelismerõ rendszereinek használata. Az elsõ elérhetõ alkalmazás a korábban nagy sikert aratott Színözön játék Pocket PC gépekre készült változata. A program a HP valamennyi jelenlegi tenyérgépén mûködik. A Színözön ingyenesen letölthető a www.sigmoid.hu oldalról.

A Sigmoid Kft. bejelentette, hogy új fejlesztéseinek köszönhetõen a tenyérszámítógépeken is lehetõvé vált magyar nyelvû beszédfelismerõ rendszereinek használata. Az elsõ elérhetõ alkalmazás a korábban nagy sikert aratott "Színözön" játék Pocket PC gépekre készült változata. A program a HP valamennyi jelenlegi tenyérgépén mûködik. A Színözön ingyenesen letölthető a www.sigmoid.hu oldalról.

A Színözön névre keresztelt játék a népszerű MasterMindot ruházza fel a hallás és a beszéd képességeivel, tehát komplett dialógusrendszernek is tekinthető. A játékot nem szükséges előzőleg a felhasználó hangjára betanítani, bárki hangját felismeri.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 16:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.