:

Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 23. 10:39

Pannon GSM: minden időszakban, minden hálózatba bruttó 30 forint a percdíj

Ove Fredheim
Ove Fredheim
A Pannon GSM bemutatta Horizont Perfekt számlás díjcsomagját, amellyel az előfizetők a hazai mobil és fix telefonhálózatokban bármikor, bárkit ugyanazon kedvező díjért, bruttó 30 forintért hívhatnak.

Mivel a hívószámok május 1. után már nem a szolgáltatót, hanem csakis az előfizetőt azonosítják, nem lehetünk biztosak abban, hogy melyik hálózatba telefonálunk. Az április 22-én bevezetett Horizont Perfekt díjcsomagja minden más megoldásnál egyszerűbb és nyomon követhetőbb percdíj-rendszert kínál: az előfizetők a nap 24 órájában, az év 365 napján bruttó 30 forintos percdíjért hívhatják Magyarország összes mobil és vezetékes telefonszámát.

"A minden irányba, minden időben azonos hívásdíj azt jelenti, hogy a költségek egyszerűen és teljes körűen ellenőrizhetőek. A Pannon GSM ebből a szempontból megelőzte korát, hiszen már eddig is a piac legszélesebb választékát kínálta az egységes díjú előfizetésekből, a Horizont Perfekt bevezetésével pedig úgy vélem, roppant kedvező szolgáltatást kínálunk" -- mondta Ove Fredheim vezérigazgató. "A Horizont Perfekt feleslegessé teszi a kérdezősködést, az információs vonal vagy a tudakozó hívását: bárkivel akarunk is beszélni, pontosan tudhatjuk előre, mennyibe fog kerülni: mindig ugyanannyiba."

A Horizont Perfekt tarifacsomag kizárólag számlás konstrukcióban választható, havi előfizetési díja bruttó 3990 forint.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 6. 08:54

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.