Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 23. 10:39

Pannon GSM: minden időszakban, minden hálózatba bruttó 30 forint a percdíj

HIRDETÉS

Ove Fredheim
Ove Fredheim
A Pannon GSM bemutatta Horizont Perfekt számlás díjcsomagját, amellyel az előfizetők a hazai mobil és fix telefonhálózatokban bármikor, bárkit ugyanazon kedvező díjért, bruttó 30 forintért hívhatnak.

Mivel a hívószámok május 1. után már nem a szolgáltatót, hanem csakis az előfizetőt azonosítják, nem lehetünk biztosak abban, hogy melyik hálózatba telefonálunk. Az április 22-én bevezetett Horizont Perfekt díjcsomagja minden más megoldásnál egyszerűbb és nyomon követhetőbb percdíj-rendszert kínál: az előfizetők a nap 24 órájában, az év 365 napján bruttó 30 forintos percdíjért hívhatják Magyarország összes mobil és vezetékes telefonszámát.

"A minden irányba, minden időben azonos hívásdíj azt jelenti, hogy a költségek egyszerűen és teljes körűen ellenőrizhetőek. A Pannon GSM ebből a szempontból megelőzte korát, hiszen már eddig is a piac legszélesebb választékát kínálta az egységes díjú előfizetésekből, a Horizont Perfekt bevezetésével pedig úgy vélem, roppant kedvező szolgáltatást kínálunk" -- mondta Ove Fredheim vezérigazgató. "A Horizont Perfekt feleslegessé teszi a kérdezősködést, az információs vonal vagy a tudakozó hívását: bárkivel akarunk is beszélni, pontosan tudhatjuk előre, mennyibe fog kerülni: mindig ugyanannyiba."

A Horizont Perfekt tarifacsomag kizárólag számlás konstrukcióban választható, havi előfizetési díja bruttó 3990 forint.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 01:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.