Szerző: Bodnár Ádám

2004. április 15. 16:37

Itanium Szoftverfejlesztői Fesztivál a HP szervezésében

[Noguchi & Peters] A HP Magyarország 2004. április 21-23 között rendezi meg partnereivel, a Microsofttal, az Oracle-lel és az Intellel közösen a HP Itanium Szoftverfejlesztői Fesztivált.

[Noguchi & Peters] A HP Magyarország 2004. április 21-23 között rendezi meg partnereivel, a Microsofttal, az Oracle-lel és az Intellel közösen a HP Itanium Szoftverfejlesztői Fesztivált.

A rendezvény elsődleges célja, hogy minél több olyan alkalmazás legyen hozzáférhető a magyar felhasználóknak, amelyek Itanium alapú platformon, azaz a HP Integrity szervercsalád tagjain is futnak. Egy technológia, egy megoldás eredményes piaci elterjesztéséhez ugyanis kulcsfontosságú, hogy a lehető legtöbb alkalmazás álljon a felhasználók rendelkezésére. Ezt felismerve döntött úgy a HP, hogy egy fesztivál jellegű rendezvény keretében ad lendületet a hazai szoftverfejlesztők HP Integrity szerverekre történő portolásának.

A rendezvény a 3 napos folyamatos portolási munka mellett egyben nagyszerű lehetőséget nyújt a fejlesztők, a kereskedéssel foglalkozó szakemberek és a döntéshozó informatikai vezetők kapcsolatteremtéséhez, szakmai konzultációjához, tapasztalatcseréjéhez. A fejlesztéssel párhuzamosan, három napon keresztül workshopok, szakmai szemináriumok keretében beszélgetések zajlanak szerverekről, architektúrákról, a fejlesztési eszközökről, alkalmazásokról.

A rendezvényen a fejlesztéshez, portoláshoz a HP egy-egy önálló Integrity szervert biztosít minden fejlesztő cég számára. Minden résztvevő ezen a számára biztosított, saját HP Integrity szerverén teheti meg az első fejlesztői lépéseket és ezt a szervert a következő 11 hónapra hazaviheti a portolás befejezése céljából. A fesztiválon jelen lesznek a meghatározó hardver és szoftvercégek; az Intel, az Oracle és a Microsoft hazai és nemzetközi szakértői bemutatják a portoláshoz és a fejlesztéshez rendelkezésre álló eszközök használatát.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról